Tarot jaarlegging 2024

Wat gaat 2024 jou brengen? In december heb ik 10 plekjes vrij voor een jaarlegging. Ik neem hier de tijd voor zodat jij een prachtig uitgewerkte (pdf) jaarreading krijgt. Voor elke maand trek ik een kaartje en je krijgt er een extra persoonlijke themakaart bij. Ontdek jouw unieke energie per maand voor 2024! Door je af te stemmen op de energie kan je magie creëren.

Investering: 88 euro

Tarot mini reading

Liever direct een kleine tarot reading ontvangen? In deze reading leg ik 3 kaarten wat je meer inzicht zal geven in een bepaalde situatie of vraag die je hebt. Het beeld van de tarotkaarten zet je energie in beweging en geeft je de boodschap die op dat moment belangrijk is.

Investering: 15,15 euro

Kundalini Open groepssessie

Ervaar de NRGY sessie in groepsverband. Samen verhogen we de energie, we blijven in ons eigen proces maar delen met gelijkgestemde zielen deze reis. Deze sessies kunnen het begin zijn van een reis van groei en heling. Ik verwelkom je met open armen om dit met je te delen.

Energie uitwisseling: 66 euro
Sessies duren 2 tot 3 uur

Semi Private sessie

Ervaar een Kundalini sessie in een kleinere groep (max 7 personen). Deze sessies staan ​​op het programma voor wie houdt van kleinere groepen en meer persoonlijke aandacht. Tijdens en na de sessie is er meer tijd om te connecten en te delen.

​ Energie uitwisseling: 88 euro
Sessies duren 2 tot 3 uur ​

​*Deze groepen kunnen ook privé geregeld worden op een locatie naar keuze. Dit kan perfect zijn voor een groep vrienden of familie die graag bij elkaar willen komen en op een dieper niveau dan ooit tevoren contact willen maken.

Prive sessie (1 op 1)

Ervaar de NRGY sessie in een privé- of duosessie. Soms hebben we het gevoel dat we meer zorg en aandacht nodig hebben om los te kunnen laten en ons over te kunnen geven. Een privésessie is daar zeer geschikt voor. Ik zal je liefdevol begeleiden om je over te geven, los te laten en het universum zijn magie te laten doen. Ga je met mij deze reis aan?

Energie uitwisseling voor 1 persoon = 222 euro

Energie uitwisseling voor en duo sessie = 200 euro

Energie uitwisseling voor 3 of 4 personen= 88,88 per persoonVoor meer informatie of afspraken kun je mij mailen.